Christian Madsen | Autoriseret psykolog & personlig træner

Christian Madsen er uddannet psykolog og bachelor i Idræt og Sundhed fra Københavns Universitet. Han er  efteruddannet i kognitiv adfærdsterapi og anvendt sportspsykologi. Christian har arbejdet som klinisk psykolog siden 2008 i både privat og offentlig regi.

Christian har dyrket elitesport i 20 år og har et dansk mesterskab i halvmarathon fra 2000. Han har været på landsholdet ved NM, EM og VM i crossløb, halvmarathon, bjergløb og duathlon. De seneste 12 år har Christian været træner for en meget bred gruppe mennesker; både begyndere, motionister og elitesportsfolk, både børn, unge og voksne. Sportsfolkene har været fra løb, triathlon, fodbold, tennis, badminton, orienteringsløb, etc.

Inden for sportens verden har Christian bl.a. arbejdet som løbe-specialist for Nike, online-løbetræner for flere hundrede begyndere og motionister på Dinform.dk, har afholdt kurser for ca. 180 løbetrænere, er instruktør på årlig tilbagevendende tur for kræftoverlevere  på Club La Santa  og han var løbetræner for en gruppe kvinder, der skulle trænes op til at løbe 10 km i TV2-programmet Praxis. I øvrigt har han studeret på scholarships og løbet for universiteter i Colorado og Hawaii.

Christian Madsen er medlem af:

–      Dansk Psykolog Forening

–      Dansk Idrætspsykologisk Forum

–      Association of Applied Sport Psychology.

Derudover fungerer Christian Madsen som psykolog, sportspsykolog, løbetræner og personlig træner i fitnessdk.